Despre noi


Luăm viaţa uşor, nu mâncăm ca să trăim, nici nu trăim ca să mâncăm, pur şi simplu savurăm mâncarea bună.

Ne face o mare plăcere să descoperim un restaurant cu personalitate şi cu o bucătărie care face mai mult decât să ne satisfacă burţile.

Am umblat de-a lungul şi de-a latul pământului şi parte din bucuria călătoriei şi descoperirea spiritului local a constituit-o întotdeauna experienţa culinară a locului.

Când alegem unde vrem să mâncăm, folosim siteurile locale de restaurante, cum ar fi citysearch, zagat, yelp, londoneating, care oferă informaţii extrem de folositoare. Aşadar, ne-am propus să facem şi pentru Bucureşti un astfel de site, în care să combinăm elementele pe care le-am considerat noi mai utile în acele site-uri.

De câte ori revenim în Bucureşti, descoperim noi comori gastronomice, iar uneori descoperim cu regret că unele din cele pe care le ştiam nu mai sunt. Scriem cronici editoriale numai pentru restaurante pe care le-am vizitat personal şi unde am mâncat. Nu primim sponsorizări de la restaurante şi încercăm să avem opinii cât mai imparţiale.

Contribuţia voastră la site este esenţială şi sperăm să faceţi recomandări şi să ne ajutaţi să descoperim locuri noi. Dacă uneori se va întâmpla ca opiniile noastre şi ale voastre să difere esenţial, vom revizita acel restaurant ca să constatăm dacă nu cumva au apărut schimbări de la ultima noastră vizită. Ne bazăm pe voturile, recomandările şi opiniile voastre şi sperăm că veţi scrie cât mai multe.